המצרכים –
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
כף סוכר
כפית מלח
100 גר' חמאה או מרגרינה
2 וחצי כוסות מים
מילוי –
חצי קילו חומוס מבושל
2 בצלים קצוצים גדולים
כמון פלפל שחור
מלח
אופן ההכנה –
לשים כל המצרכים במיקסר ללוש עד שמתקבל בצק חלק
לתת תפיחה טובה של שעה להכפלת נפח.
שוב להוריד נפח ולהתפיח חצי שעה נוספת.
מילוי –
לטגן בצלים
לרסק חומוס עם בצלים מטוגנים להוסיף מלח
כמון פלפל שחור
לחלק בצק לכדורים קטנים .
לפתוח עם מערוך ,למלא במילוי לסגור.
להניח על ריבוע נייר אפייה ,לתת תפיחה חצי שעה .
לטגן בשמן משני הצדדים.