מתכון לסמבוסק חומוס מסורתי

 

המצרכים –

קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

כף סוכר

כפית מלח

100 גר' חמאה או מרגרינה

2 וחצי כוסות מים

מילוי –

חצי קילו חומוס מבושל

2 בצלים קצוצים גדולים

כמון פלפל שחור

מלח

 

אופן ההכנה –

לשים כל המצרכים במיקסר ללוש עד שמתקבל בצק חלק

לתת תפיחה טובה של שעה להכפלת נפח.

שוב להוריד נפח ולהתפיח חצי שעה נוספת.

מילוי –

לטגן בצלים

לרסק חומוס עם בצלים מטוגנים להוסיף מלח

כמון פלפל שחור

לחלק בצק לכדורים קטנים .

לפתוח עם מערוך ,למלא במילוי לסגור.

להניח על ריבוע נייר אפייה ,לתת תפיחה חצי שעה .

לטגן בשמן משני הצדדים.

 

מתכונים נוספים