הבורקס גבינה של המאפיות
איזה בורקס טעים
כמו בשוק לוינסקי רק שמכינים אותו
בבית
סבתא מכינה וזה הרבה יותר טעים
המצרכים-
בצק עלים בערך חצי חבילה או מצונן
גבינה לבנה חבילה
200 גר צפתית
ביצה
100 גר קצ׳קבל
אופן ההכנה –
להפשיר בצק
תערובת הגבינה
לפורר את הצפתית
לערבב יחד הכל לתערובת
לפתוח את הבצק
לחלק לריבועים
בכל ריבוע להניח כף מהמלית
לסגור משולשים.
למרוח ביצה ולפזר מעל שומשום
להכניס לאפייה 180 מעלות חצי שעה
בהצלחה