עם שמן
המצרכים-
3 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
5 כפות סוכר
ביצה
רבע כוס שמן
3/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
קצת מלח
מילוי –
6 כפות קקאו
6 כפות שוקולית
6 כפות סוכר
2 כפיות קינמון
7 כפות שמן
אופן הכנה –
לקערת המיקסר נכניס את המצרכים לפי הסדר ונלוש לישה איטית 10 דקות , במידה וחסר נוזלים תוסיפו קצת
לאחר שמתקבל בצק גמיש ורך נכדרר ונעביר לקירה משומנת . נכסה ונתפיח כשעה.
נערבב את המילוי לתערובת משחתית.
נחלק בצק ל 2
נרדד כל חלק למלבן ונמרח מהמלית
נגלגל לרולדה , נכרוך את שתי הרולדות יחד כמו בורג.
נשים בתבנית עם חור נתפיח חצי שעה , נמרח ביצה
אפייה 180 מעלות חצי שעה
נרטיב את העוגה בסירופ של סוכר