מתכון לבבקה שוקולד פרווה

עם שמן

 

 

המצרכים-

3 כוסות קמח

כף שמרים יבשים

5 כפות סוכר

ביצה

רבע כוס שמן

3/4 כוס מים

כפית תמצית וניל

קצת מלח

מילוי –

6 כפות קקאו

6 כפות שוקולית

6 כפות סוכר

2 כפיות קינמון

7 כפות שמן

אופן הכנה –

לקערת המיקסר נכניס את המצרכים לפי הסדר ונלוש לישה איטית 10 דקות , במידה וחסר נוזלים תוסיפו קצת

לאחר שמתקבל בצק גמיש ורך נכדרר ונעביר לקירה משומנת . נכסה ונתפיח כשעה.

נערבב את המילוי לתערובת משחתית.

נחלק בצק ל 2

נרדד כל חלק למלבן ונמרח מהמלית

נגלגל לרולדה , נכרוך את שתי הרולדות יחד כמו בורג.

נשים בתבנית עם חור נתפיח חצי שעה , נמרח ביצה

אפייה 180 מעלות חצי שעה

נרטיב את העוגה בסירופ של סוכר

 

מתכונים נוספים