עוגיות אלפחורס-רכות נמסות בפה
מצרכים-
100 גר' חמאה רכה
100 גר' אבקת סוכר
2 חלמונים
כפית מחית וניל
3/4 כוס קמח – 100 גר'
150 גרם קורנפלור- כוס
כפית אבקת אפייה
רבע כפית סודה לשתייה
ריבת חלב למילוי
קוקוס לקישוט מסביב
אופן הכנה-
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה ואבקת סוכר עד להקרמה.
נוסיף חלמונים ומחית וניל ונערב
נוסיף קמח, קורנפלור ואבקת אפייה.
נערבל רק עד לאיחוד,
נעביר לקירור של שעה.
נקמח משטח נייר אפייה.
נרדד את הבצק לעובי של 4-5 ס"מ
נקרוץ עיגולים ונסדר על נייר אפייה.
נאפה במשך 6-10 דקות עד לגוון בהיר .
תנור 190 מעלות
נצן לחלוטין ונמרח בריבת חלב ונגלגל בקוקוס.