לחמניות בית
המצרכים –
קילו קמח
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
שתיים וחצי כוסות מים שתיה חד פעמי חם
חצי כוס שמן חד פעמי קר
כף מלח
אופן הכנה –
בקערת המיקסר וו לישה – ללוש הכל כמה קדות לקראת הסוף להוסיף כף מלח.
לאחר שהבצק מוכן כ- 10 דקות לישה ניתן לו התפחה להכפלת נפח כשעה וחצי.
אחר כך מגלגלים כדורים בצק בגודל הרצוי ומסדרים בתבנית .
מברישים בחלמון עם קצת מים מפזרים סומסום ומתפיחים שוב חצי שעה
ולתנור 200 מעלות 25 דקות בערך.