מתכון לקבב של סבתא
מה שהיא מכינה והוא הכי טעים שיש
מבשר איכותי וטרי
יש להקפיד להכין בשר טרי עם שומן
המצרכים –
קילו בשר בקר צלעות או אסאדו ממליצה לערבב
בצל גדול קצוץ דק דק
2 שיני שום כתושות
מלח
כוס סודה (הנוזלים)
פלפל שחור גרוס
תבלינים – בהרט או כמון לפי טעם או בלי
פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה –
לשים יחד את כל המצרכים בקערה.
לערבב טוב טוב וללוש את הבשר
לגלגל קבבים
לשים על המנגל – לא לשרוף ולייבש.
מוטב להוציא כאשר יש נוזלים והקבב עסיסי.