מתכון לצמת בורקס בשר

צמת בורקס בשר מתכון מבית סבתא

המצרכים –

בצק עלים חבילה מצונן או פילס 300 גר

חצי קילו בשר טחון

בצל אחד גדול וקצוץ

תבלינים

מלח

פלפל שחור

קצת בהרט או אגוז מוסקט

עלי כרפס קצוץ או פטרוזיליה

ביצה

כף סילאן

חופן צנובר

אופן הכנה –

נטגן את הבצל לקירמול טוב טוב

מוציאים לצלחת

נטגן את הבשר במחבת עם שמן עד שהוא מבושל

כמה דקות מכל צד

נוסיף בצל ותבלינים , נקרא

נערבב עם הביצה

נפתח בצק עלים

נשים במרכז את המילית

נחתוך בצדדים פסים ונשים כמו צמה

נעביר לנייר בתבנית

נבריש ביצה ונפזר שומשום

אפייה על 180 מעלות מעל 40 דקות

 

מתכונים נוספים