מתכון לכבד עוף בטעם של פעם

כבד עוף מוקפץ

מתכון של פעם כמו של מסעדה

 

המצרכים –

חצי קילו כבד עוף טרי

בצל גדול פרוס

שן שום כתוש

כף סילאן

מלח

פלפל שחור לפי טעם

שמן זית

אופן הכנה –

נצלה את הכבדים מעל אש גלויה להכשרה

לאחר מכן נטגן בשמן זית את הבצל להזהבה יפה.

נוסיף את הכבד והתבלינים .

נמשיך להקפיץ עד שהכל מטוגן היטב

לא לשרוף בבקשה .

הכבד טעים כשהוא רך.

נגיש עם בצל ירוק

בתוך פיתה זה טעים מאוד

 

 

מתכונים נוספים