זאת עוגה קלה וטעימה לעונת התותחים
המרכיבים –
לתחתית פתי בר או בישקוטים
לקרם
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
גבינה לבנה או גבינת שמנת חבילה 250 גר'
2 כפות סוכר
ג'לי תות
פרוסות תות טרי לפי צורך
אופן ההכנה –
להכין תבנית פיירקס לא גדולה
לרפד קרקעית בפתי בר או בבישקוטים .
להקציף שמנת עם סוכר אינסטנט וחלב
להוסיף גם את הגבינה בסוף ההקצפה.
להעביר לתבנית מעל הבישקוטים.
להכין ג'לי לפי ההוראות
לסדר את התותחים מעל הקרם ולשפוך בעדינות את הג'לי מעל .
לקרר לפחות יום לפני שמגיעים .